8. marts fest i VEGA med KVINFO

Vær med når KVINFO fejrer kvindernes internationale kampdag med en stor fest i Store VEGA og skyder fejringen af 100-året for kvindernes stemme- og valgret i gang.

Blandt gæsterne i programmet er Danmarks Statsminister Helle Thorning-Schmidt og Kalthoum Kennou, den eneste kvindelige præsidentkandidat til det tunesiske præsidentvalg i 2014.
Derudover kommer skribent og aktivist Emma Holten, der med sine nøgebilleder har sat fokus på kvindekroppen og på rekordtid er blevet internationalt kendt. Stand up komikeren, og den selverklærede feminist, Mads L. Brynnum leverer både indspark og underholdning. Forsker Tine Rostgaard (AAU) gør os klogere på mænd og barsel, og danser Daniel R. Nilsen (N) udfordrer vores opfattelse af maskulinitet.

Musikken bliver blandt andet leveret af Lucy Love og de tre seje kvinder i rock-bandet Baby In Vain, og aftenen sluttes af med en eksklusiv surprise-koncert med en stor dansk, pladeaktuel kunstner. Herefter er der efterfest i Ideal Bar, hvor dj-kollektivet Kapow Collective leverer musikken.

Billetter koster 150,- + gebyr, og bestilles hos Billetnet.

Dørene åbnes kl. 18.00.

Læs mere på KVINFO’s hjemmeside eller KVINFOs Facebook side.