DAPP på Ungdommens Folkemøde

Hvordan ser Ungdommens Folkemøde ud med arabiske øjne? DAPP glæder sig til at få besøg af unge fra MENA i vores telt. Kig forbi.

Fra den 6. – 8. september mødes flere tusinde danske gymnasieelever og debatterer demokrati og medborgerskab under Ungdommens Folkemøde. Hos Dansk-Arabisk Partnerskabsprogram er vi stolte over for første gang at kunne deltage på mødet med en stand spækket med sjove og interessante aktiviteter.

Vores partnerorganisationer har sørget for, at det ikke bliver kedeligt i DAPP-teltet. Her kan du opleve alt fra quiz om kvinder og Mellemøsten til kortfilm optaget i Tunesien. Der bliver også mulighed for gode snakke, når vi får besøg både af Menneskebiblioteket og Dialogambassadørene. Får du lyst til at svinge lidt med hofterne, så kom forbi, når vi skal danse zumba med en zumba-instruktør fra Marokko.

Vil du vide mere om vores program for Ungdommens Folkemøde, kan du se det her.

Hvis du vil høre mere om unge i MENA, så lyt til de seneste to afsnit i Radio MENA: ‘Kan unge arabere bruge menneskerettighederne til noget?’ og ‘De tunesiske spejdere arbejder for demokratiet‘.