#Diplomatkaffe: Gå i dialog med tre af Danmarks ambassadører i MENA

Dialogmøde med Danmarks ambassadører i Libanon, Marokko og Algeriet om unges muligheder og udfordringer i Mellemøsten og Nordafrika

Dansk Ungdoms Fællesråd seminar i Haslev for ”Dialogambassadørerne”.

For et lille årti siden mobiliserede unge gennem Det Arabiske Forår sig for en kamp for bedre levevilkår og rettigheder. På trods af stadige udfordringer med høj arbejdsløshed, lige rettigheder og deltagelse på lige vilkår besidder de unge stadig den samme vilje og visioner for at kræve forandringer i samfundet. Med de unges entreprenørskab og handlekraft er der et stort potentiale for udviklingen af en mere retfærdig og fredelig fremtid i regionen.

I forbindelse med det årlige ambassadørmøde i Danmark er DUF vært for et offentligt arrangement om unge i Mellemøsten og Nordafrika. Du får mulighed for at møde tre af Danmarks ambassadører:

  • Nikolaj Harris, ambassadør i Marokko
  • Merete Juhl, ambassadør i Libanon (som også dækker Jordan og Syrien)
  • Vanessa Vega Saenz, tiltrædende ambassadør i Algeriet (som også dækker Tunesien).

De danske ambassadører vil udveksle førstehåndsberetninger fra deres hverdag som diplomat i en region i konstant forandring. Derudover vil de i dialog med deltagerne give deres perspektiver på unges muligheder og udfordringer i regionen.

Arrangementet afholdes i samarbejde med Udenrigsministeriet, der gennem Dansk-Arabisk Partnerskabsprogram (DAPP) engagerer danske civilsamfundsaktører i partnerskaber i Mellemøsten og Nordafrika. Unges deltagelse og indflydelse er et tværgående fokus i DAPP.

Arrangementet er gratis, og DUF serverer efterfølgende aftensmad til deltagerne. Tilmelding er nødvendig (kan gøres her).

Læs mere om arrangementet på DUFs hjemmeside.