Fotoudstilling fra Egypten og Tunesien

Kom med de tunesiske slagteriarbejdere på arbejde og oplev en halalslagtning. Få sved på panden med de hårdtarbejdende smede fra Alexandria i Egypten, som med deres barkede næver smelter jern i temperaturer op til 1250 graders varme.

Foto: Carsten Snebjerg. Billedet er fra fotoudstillingen “Arbejdsliv-arabiske fortællinger”, der er en del af Ulandssekretariatets kampagne “håbet om en bedre fremtid"

Og mød sygeplejersken Kawthar Salhy fra Tunesien, der hver dag kæmper for at redde liv på intensivafdelingen.

Det er blot nogle af de fotojournalistiske portrætter, du kan opleve på Ulandssekretariatets fotoudstilling, hvor de prisbelønnede fotografer, danske Carsten Snejbjerg og egyptiske Ahmed Hayman, tager dig med på en unik rejse i Egypten og Tunesien.

Her har de to fotografer over flere uger fulgt seks egyptiske og tunesiske arbejdere gennem tykt og tyndt og fået et sjældent indblik i deres arbejdsliv, deres families dagligdag, deres værdier, udfordringer og ikke mindst deres håb om en bedre fremtid.

Lørdag den 9. og søndag den 10. kan du opleve de to anerkendte, egyptiske street artists, Ammar Abo Bakr og Anter Abdella Rady, hvor også publikum kan få en pensel i hånden.

Samtidig udstilles fire kæmpe malerier, som de to egyptiske kunstnere har skabt i samarbejde med danske malerlærlinge.

Mere info: Gladis Johansson på 33 73 74 42 eller gjo@loftf.dk