Hør om Relief & Reconciliation for Syria’s fristed for syriske flygtninge

Hør om Relief & Reconciliation for Syria's arbejde med syriske flygtninge i fredscenteret i Libanon, og hvordan et projekt med Islamisk-Kristent Studiecenter skal involvere danske frivillige og ekskriminelle.

Foto: Relief & Reconciliation for Syria

Formanden for Relief & Reconciliation for Syria and Lebanon, Friedrich Bokern, er i Danmark for at etablerere et samarbejde med Katalysator/Islamisk-Kristent Studiecenter, som ønsker at sende en gruppe danske unge frivillige og ekskriminelle til organisationens fredscenter i Libanon en gang om året, hvor de i to uger, sammen med 50 andre internationale frivillige unge, skal være med til at skabe et fristed med forskellige aktiviteter som sport, kultur, uddannelse og ikke-voldstræning for styriske børn og unge.

Relief & Reconciliation for Syria er en international NGO, etableret i Bruxelles i starten af 2013. Foreningen har partnerorganisationer i 12 europæiske lande, og der åbnes nu også en dansk afdeling. R & R Syria har etableret sit første fredscenter i det nordlige Libanon i den meget fattige Akkar-region i Bekaa-dalen nær grænsen til Syrien, hvor børn og unge fra begge lande kan få uddannelsesmæssig, psykosocial og materiel støtte.

Kontakt Islamisk-Kristent Studiecenter for mere information: Tlf. 7022 0406, E-mail: iks@ikstudiecenter.dk. www.ikstudiecenter.dk