Infoaften hos DUF om Explore: Marokko

Kom og hør mere om DUFs internationale kursusforløb, som ruster dig og din organisation til at blive internationalt engageret igennem et partnerskab med en samarbejdsorganisation i Marokko.

Marokko var vært for DUFs projektstyringsseminar hvor partnerskaber mellem Danmark, Mellemøsten, Afrika og Asien kunne udvikle deres samarbejde. Af Janne Louise Andersen

Explore er et internationalt kursusforløb i DUF  for frivillige og ansatte fra DUFs medlemsorganisationer, som foregår i efteråret 2016. Deltagere får et intensivt introduktionsforløb med rådgivning og undervisning i internationalt projektarbejde. Derudover får man hjælp til at finde en partnerorganisation i Marokko.

Læs mere om Explore: Marokko og datoerne for det samlede kursusforløb.

For yderligere information, kontakt international konsulent Helle Joensen på hj@duf.dk eller tlf. 60201441.

Praktisk
Informationsmødet foregår hos DUF, torsdag den 26. maj 2016 klokken 17-20. Det er gratis at deltage, og der er rejserefusion til mødet. I forpligter jer ikke til at deltage i det samlede forløb, hvis I tager til informationsmødet. Vælger I efterfølgende at tilmelde jer Explore: Marokko, forpligter I jer til at deltage følgende dage:

• Kursusdag 1 afholdes hos DUF den 27. august kl. 10-20

• Kursusdag 2 afholdes hos DUF den 17. september kl. 10-20

• Den fælles rejse til Marokko finder sted i uge 41

Du tilmelder dig introaftenen ved at klikke her. Der er tilmeldingsfrist senest den 25. maj 2016.