Konference om sikkerhed og demokrati

“Security or Democracy – do we need to make a choice?” Det spørgsmål kan du høre aktivister fra Egypten, Syrien og Ukraine, samt flere eksperter give deres bud på, når International Media Support i samarbejde med blandt andre Det Udenrigspolitiske Selskab slår dørene op for en international konference om støtte til demokrati i Europæiske nabolande. Det sker 10. maj fra kl. 10:30 til 18 i Kabalehallerne i København.

På programmet finder man blandt andre den kendte demokratiforkæmper Bahey Eldin Hassan, der er direktør for Cairos Institut for Menneskerettighedsstudier, samt Oula Ramadan, der har stiftet den syriske græsrodsorganisation The Badel Foundation, som arbejder med at styrke syriske civilsamfunds-grupper og andre græsrodsorganisationer.

Der er lagt op til en spændende dag med fokus på hvilke muligheder og begrænsninger, der er for det videre arbejde med demokrati i landene, i en tid hvor desillusion i høj grad har afløst eufori efter Det Arabiske Forår og Euromaidan revolutionen i Ukraine.

Tidligere formand for FN’s generalforsamling, Mogens Lykketoft er hovedtaler på dagen, der kræver tilmelding.

Konferencen byder også på en udstilling og en netværks-reception.

Læs mere her og tilmeld dig her:

https://www.mediasupport.org/international-conference-security-democracy-need-make-choice/

Se hele programmet her