Mad & Dialog med DUFs Dialogambassadører

DUFs dialogambassadører inviterer til et åbent dialog-arrangement over en gang aftensmad, hvor du kan møde unge dialogambassadører fra Danmark og den arabiske verden. Eventet foregår på engelsk. Det er gratis, men kræver tilmelding.

DUFs dialogambassadører inviterer til et åbent dialog-arrangement, hvor du kan møde unge dialogambassadører fra Danmark og den arabiske verden.

Kom til arrangementet, hvor vil du få mulighed for at for at gå i dialog med dialogambassadører fra Danmark, Tunesien, Jordan og Egypten, og høre mere om deres arbejde for at fremme dialog og større forståelse mellem forskellige grupperinger i samfundet.

I løbet af aftenen vil du få:

  • Større indsigt i hvad der rører sig hos unge i den arabiske verden.
  • Praktisk erfaring med interkulturel dialog.
  • Mulighed for at afprøve nogle af de dialogiske øvelser og redskaber som er udviklet gennem projektet på egen krop.

Praktisk
Der vil blive serveret aftensmad til de fremmødte. Arrangementet foregår på engelsk.

Målgruppe
Arrangementet henvender sig til unge som er frivillige i én af DUFs medlemsorganisationer samt andre som er interesserede i Mellemøsten og Nordafrika og/eller dialog som værdi, redskab og metode.

Pris
Eventet er gratis, men kræver tilmelding. Læs mere her.

Om dialogambassadørerne
Dialogambassadørerne er et samarbejde mellem DUF og lokale samarbejdspartnere i Jordan, Egypten og Tunesien. Med afsæt i visionen om at fremme fredelig sameksistens gennem dialog har DUFs dialogambassadører siden 2009 arbejdet for at bygge bro mellem unge på tværs af nationale, etniske, sociale, ideologiske og andre skillelinjer. Dialogambassadørerne er foreningsaktive unge fra de fire lande, som uddannes i dialog-facilitering og afholder dialogworkshops for andre unge.