Politiken Live: Det forsømte forår

Politiken Live og DIGNITY tager pulsen på kampen for demokrati og menneskerettigheder i en debat med ledende menneskerettighedsforkæmpere fra Mellemøsten og Nordafrika.

Foto: Politiken

Situationen i Mellemøsten og Nordafrika set med lokale menneskerettighedsforkæmperes øjne.
Islamisk stat, terror og borgerkrige fylder medierne, når der tales om Mellemøsten og Nordafrika. Men hvordan ser billedet ud hos dem, som til dagligt kæmper for demokrati og menneskerettigheder? Hvad synes de, at der kom ud af det arabiske forår? Og hvad tænker de om Vestens rolle i regionen i dag og fremover?

Politiken Live og DIGNITY inviterer til debat, hvor du kan møde en række ledende menneskerettighedsforkæmpere. Fethi Touzri,ledende figur i Tunesiens første frie valgte regering, Elham Saudi,førende libysk advokat og Eva Abu Haleweh, første advokat i Jordan, der påtog sig sager for jordanske torturofre.

Den jordanske advokat og menneskerettighedsaktivist Eva Abu Halaweh stifteren af advokatgruppen Mizan Law Group. Foto: Janne Louise Andersen
Den jordanske advokat og menneskerettighedsaktivist Eva Abu Halaweh stifteren af advokatgruppen Mizan Law Group. Foto: Janne Louise Andersen

Rasmus Boserup fra DIIS, ekspert i arabisk politik og samfund, vil sætte debatten i en større kontekst. Moderator: Politiken-journalist og tidl. Mellemøst-korrespondent Marcus Rubin.

Arrangementet er støttet af Det Arabiske Initiativ.

Læs mere og køb billet på politikenbillet.dk/politikenlive

Se Facebookeventet