Møde for det danske Anna Lindh Netværk

Alle interesserede er velkomne til fremtidsseminar hos Anna Lindh Netværket

 

Anna Lindh Fonden tager nu næste skridt  i retning af at styrke de nationale ALF-netværk og deres aktiviteter for dialog og partnerskaber mellem civilsamfund i Europa og Middelhavsregionen. Fondens mål for 2013-14 er at styrke de nationale ALF-netværk gennem møder og ved at involvere medlemmer i design- og implementeringsfasen af de årlige netværksaktiviteter, der støttes af Anna Lindh Fonden. Der er med andre ord rig mulighed for at sætte sit præg på netværket og dets aktiviteter nu som i fremtiden.

CKU vil på fremtidsseminaret stille skarpt på, hvordan man kan udvikle det danske ALF-netværk og netværkets aktiviteter for 2013-14, men også i et længere perspektiv, hvor det kun er fantasien, der sætter grænsen. Hvad drømmer vi om at fremme i fællesskab og hvordan?

Udviklingen af en strategi for 2013-14 for det danske ALF-netværk vil nemlig danne grundlag for ansøgningen om fondsmidler til netværksaktiviteter, som CKU administrerer.

Alle organisationer, foreninger og enkeltpersoner med interesse for migration, interkulturel dialog og kulturelt samarbejde med Middelhavsregionen er velkomne i netværket.

Euro-Med Dialogue Award 2013

Som ALF medlem kan man desuden nominere inspirerende individer og organisationer til Euro-Med’s Dialogue Award. Denne årlige pris indenfor interkulturel dialog er en mulighed for at anerkende bemærkelsesværdige indsatser, der har sat fokus på interkulturel dialog i eller med relation til middelhavsregionen. Årets tema for 2013 er: “Migrants as Ambassadors for Mutual Understanding”. Vinderen vil få mulighed for at deltage i nationale netværk-events i hele Middelhavsregionen. Deadline for nominering er d. 10. september 2013.

Nye medlemmer af ALF-netværket kan tilmelde sig her .

For mere information Euro-Med’s Dialogue Award:

For at indsende din nominering:

For mere information om Anna Lindh Fonden:

Tilmeding til netværksmøde den 10. september hos Anne Herholdt, ahe@cku.dk, 28151168.