Mød Mellemøsten på årets Ungdommens Folkemøde

Mød Mellemøsten på årets Ungdommens Folkemøde i Valbyparken den 5.-6. september. Det er helt gratis!

Kom forbi Dansk-Arabisk Partnerskabsprograms telt og tag en snak med vores arabiske gæster om religion, demokrati, ungeengagement og meget andet i vores samtalesalon. Vi fylder teltet med freestyle-rap, du kan få lov at mærke dine privilegier (eller mangel på samme) på egen krop, og så snakker vi om ytringsfrihed, ungdomskultur, ligestilling og sport i Mellemøsten og Nordafrika.

TORSDAGENS PROGRAM:
– 9.30-10.45 | Yalla Tabadul – Mød og snak med unge fra den arabiske region! I samtalesalonen Yalla Tabadul kan du møde og tale med arabiske unge og dele de spørgsmål og tanker, du kan have om deres hverdag.

– 11.00-12.00 | Ytringsfrihed og debatkultur – KFUM Spejderne taler om Tunesien. Kom og hør hvordan spejderbevægelsen arbejder med ytringsfrihed og online debatkultur i Tunesien igennem kampagnen #Ctrl_Alt_Del og få taget et billede i vores photo booth!

– 12.30-13.30 | Pop-up dialog. Vi pakker powerpointet væk og tager ud på pladsen! Vores arabiske unge frivillige vil i dialog med jer om især ét vigtigt emne, nemlig unges samfundsindflydelse.

– 13.45-15.00 | Er det sejt at være ung i Marokko? Arabiske frivillige fra Cross Cultures fortæller, hvordan sport kan bruges til at nedbryde stereotyper og bringe folk fra forskellige baggrunde og kulturer tættere sammen.

FREDAGENS PROGRAM:
– 9.45-10.15 | Privilege Walk – Mærk en andens liv på din egen krop
Kom og oplev på egen krop, hvordan køn og seksualitet påvirker ens privilegier og liv pga. lovgivning, politik og kulturelle normer.

– 11.45-12.30 | Det man ikke taler om – har vi også tabuer i Danmark? YouTuber Kristine Sloth taler med to marokkanske journalister om, hvordan man kan bruge video og sociale medier til at tale om tabuer og ytre sig om ”forbudte” emner.

– 13.00-14.00 | Freestyle rap – Danmark møder Mellemøsten! Slut UFM af med et skud hiphop, når vores rapper freestyler om forskelle og ligheder mellem unge i Danmark og Mellemøsten.

 

Læs mere om programmet på vores facebookside