Seminar: Streetkulturens rolle for unge i Mellemøsten

Vil du blive klogere på, hvordan street kulturen skaber sociale forandringer i MENA regionen? Turning Tables, RAPOLITICS og GAME inviterer til seminar om street kultur som udviklingsmetode i MENA.

Det Arabiske Forår startede på gaderne. Men hvad sker der i dag næsten 5 år efter? Har vold, borgerkrig og rettighedsundertrykkelse lukket street kulturen ned, eller er den stadig i live?
Vi har sat dagen af til at lære af hinandens fejl og succeshistorier og til at diskutere og debattere. På seminaret kan du møde en god blanding af oplæg fra eksperter og praksiserfaringer fra organisationer, som arbejder med street kulturen. Bl.a.:

Plakat GAME
Plakat GAME

• RAPOLITICS som arbejder med rap og aktivisme i Libanon, Egypten, Jordan og Gaza – www.rapolitics.org
• TURNING TABLES som arbejder med dj skoler og film i Tunesien, Egypten, Libyen, Jordan, Libanon, Syrien – www.turningtables.org
• APTART som arbejder med graffiti i Jordan og Syrien – www.aptart.org
• GAME som arbejder med street sport i Libanon og Danmark – www.gamedenmark.org
• STREET STUDIES som arbejder med graffiti i Danmark og Palæstina – www.streetstudies.dk

Seminaret byder også på to workshops. I den første er fokus på udfordringerne i arbejdet med street kultur. I den anden workshop kan du få street kulturen helt ind under huden og prøve kræfter med rap, caligraffiti og basket som redskab til at skabe social forandring.

Som afslutning præsenterer Jørgen Bæk Simonsen, professor ved Københavns Universitet – Institut for tværkulturelle og regionale studier – et perspektiv på de politiske og religiøse udfordringer, der er, ved at arbejde med street kultur i MENA regionen.

Seminaret foregår på engelsk og koster 120,- og 80,- for studerende inkl. en frokostsandwich fra Meyer samt kaffe og croissanter.

Tilmelding skal ske senest d. 10. maj: http://gamedenmark.org/news/mena-seminar/