Seksuel og reproduktiv sundhed og rettigheder i Nordafrika – nu og i fremtiden

Sex & Samfund åbner dørene til en eftermiddag om seksuelle og reproduktive rettigheder i den arabiske verden. Gæster fra Tunesien og Marokko vil give et indblik i deres arbejde med krop, køn og seksualitet, og hvordan fremtiden ser ud for deres arbejde i MENA-regionen.

Sex & Samfund inviterer til Dialogmøde om seksuel og reproduktiv sundhed og rettigheder i Nordafrika, og hvordan det ser ud nu og i fremtiden.

Det sker onsdag d. 26 juni fra 16.30 – 18.00 i Sex & Samfunds lokaler, Lergravsvej 63 2. sal 2300 København S.

På dagen vil du møde vores partnere fra Morokko og Tunesien som dagligt kæmper for retten til seksuel og reproduktiv sundhed og rettigheder for alle. De vil fortælle om de udfordringer som særligt kvinder, unge og andre marginaliserede grupper møder i forhold til køn, krop og seksualitet.

Snakken om Tunesien fokuserer på unges adgang til undervisning og sundhedsydelser, mens der for Marokko vil sættes fokus på sammenhængen mellem reproduktiv sundhed og kønsbaseret vold. Vores gæster vil også dele deres erfaringer med at gøre noget ved udfordringerne.

Derudover kan du glæde dig til at høre gæster fra det regionale niveau fortælle om, hvordan situationen er for kvinder, unge og marginaliserede i forhold til seksuelle og reproduktive rettigheder generelt og i forbindelse med humanitære kriser – og deres bud på hvad det kræver at adressere problemet.

Endelig vil alle gæster give deres bud på, hvor tendenserne i regionen er på vej hen i forhold til seksuel og reproduktiv sundhed og rettigheder i de kommende år.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en række spændende oplæg og efterfølgende debat.

Tilmelding

Tilmeld dig ved at skrive til programansvarlig og medarbejder i Sex & Samfund Lene Beuchet på mail (ltn@sexogsamfund.dk).

Tilmelding senest mandag d. 24. juni 2019.