Støttekoncert for MS’ arbejde med syriske flygtninge i Jordan og Libanon

Kom til støttekoncert med Outlandish, Shaka Loveless, Lars Lillholt og Sebastian hos Mellemfolkeligt Samvirke og styrk deres arbejde med syriske flygtninge i Jordan og Libanon.

Bandsonthemove plakat af Mellemfolkeligt Samvirke
Bandsonthemove plakat af Mellemfolkeligt Samvirke

Fire af Danmarks stærkeste liveartister kaster sig ud i en hæsblæsende mission for at hjælpe syriske flygtninge. De vil indsamle så mange penge som muligt på én enkelt dag den 17. december ved at spille otte koncerter i Storkøbenhavn – lige fra Tivoli, Ellebjerg Skole, Telia, 3F og et asylcenter. Alle koncerter er lukkede undtagen afslutningskoncerten hos Mellemfolkeligt Samvirke (MS) kl 16.30.

Køb billet til Bands on the Move støttekoncert

De indsamlede midler vil blive brugt til akut og langsigtet hjælp til de unge syrere, der er drevet på flugt fra krigen. Hovedparten af de flygtede unge syrere er taget til nabolandende Libanon og Jordan, hvor de forsøger at skabe sig en ny tilværelse.

MS yder akut hjælp i form af pengebeløb til de mest udsatte flygtninge, bl.a. til basale livsfornødenheder og til at starte små entrepriser og arbejder gennem Det Arabiske Initiativ også langsigtet med integrationen af de unge syrere i deres nye tilværelse.

På medborgercentre i både Jordan og Libanon arbejder MS sammen med de unge om at opnå arbejdstilladelse, så de kan forsørge sig selv og deres familier, få mulighed for at gå i skole og få adgang til lægehjælp. På centrene står over 110 unge frivillige klar, alle uddannet af MS, til at mobilisere og igangsætte aktiviteter samme med de unge syrere og sørge for, at der er en god og positiv kontakt til lokalsamfundet.