STORIES UNTOLD: Arab Women Uncensored

En gruppe arabiske kvinder deler deres ucensorerede hverdag og udfordrer herskende stereotyper med mobil-kortfilm. Se de inspirerende film og mød nogle af kvinderne på Edison Teatret.

Deltagere i C:NTACT mobilfilm workshop i Amman

I filmprojektet STORIES UNTOLD bruger elleve ekstraordinære, arabiske kvinder deres mobiltelefoner til at fortælle helt ucensureret om deres individuelle erfaringer og refleksioner over livet i Mellemøsten og Nordafrika for at præsentere deres virkelighed for verden i et nyt lys.
Fire af de involverede kvinder kommer nu til Danmark for at fortælle om projektet og om, hvordan film kan bruges som redskab til at fjerne fordomme og give en platform til kvinder over hele verden.

De elleve kvinder har skabt en genre, som er distanceret fra klassisk dokumentarfilm og er tættere på den personlige historiefortællingsæstetik. De korte personlige dokumentarfilm giver kvinderne mulighed for at vise deres verden, deres liv, og deres holdning til deres omgivelser – helt ucensureret.

Efter filmene er der Q&A med to af kvinderne fra projektet.

Reserver gratis pladser her

Se Facebook event

Projektet er et samarbejde mellem C:NTACT og Ma3mal 612 Think Factory og er støttet af KVINFO og Det Arabiske Initiativ.