Styrk dialogen i dit internationale partnerskab

Bliv klædt på til at styrke dialogen i dit internationale partnerskab og få et eksemplar af den spritnye opdaterede dialoghåndbog med hjem.

Ambassadors for dialogue, Dansk Ungdoms Fællesråd.

Dette arrangement henvender sig til dig som gerne vil blive skarp til dialog, og som ser værdien i at bruge dialog som et redskab til at styrke samarbejdet i jeres internationale partnerskab. Dialog kan være med til at bygge bro mellem forskellige kulturer, forebygge konflikter og misforståelser, og hjælpe jer til at se nye veje sammen. Det er en særlig form for kommunikation, hvor deltagerne aktivt søger dybere forståelse. Det lyder måske simpelt, men det kan godt være udfordrende i praksis.

I løbet af dagen vil du få en grundig introduktion til dialog som begreb, samt konkrete værktøjer til dialog som er udviklet som en del af DUFs dialogambassadør program. De danske dialogambassadører vil facilitere dialogøvelser for jer, som I kan tage med tilbage og bruge i jeres egne aktiviteter, og arabiske dialogambassadører vil være med online, og dele deres erfaringer med hvordan man faciliterer virtuel dialog i en tid, hvor det ikke altid er muligt at mødes fysisk.

Du får?

  • En grundlæggende introduktion til dialog og inspiration til hvordan man kan arbejde med dialog i sit partnerskab
  • Mulighed for at afprøve sjove og interaktive øvelser, som får unge i dialog
  • Inspiration til at arbejde med dialog, når projekter og partnersamarbejde rykker online
  • Mulighed for at møde dialogambassadører fra Danmark og den arabiske verden.
  • Et eksemplar af den opdaterede dialoghåndbog.

Målgruppe

Dagen er målrettet frivillige og ansatte fra DUFs medlemsorganisationer, som er engagerede i internationale projekter og partnerskaber.

Praktisk

Det er gratis at deltage i arrangementet og DUF refunderer udgifter til transport. Der vil blive serveret frokost og snacks i løbet af dagen. Hvis du ønsker at slutte dagen af med fællesspisning fra 18.00-18.30, skal du huske at angive i din tilmelding, at du ønsker at blive til aftensmad.

Alle deltagere får et eksemplar af den nye dialoghåndbog på engelsk samt adgang til bogen i PDF-format, så den kan deles med frivillige i jeres partnerorganisation.

Tilmelding

Sidste frist for tilmelding er den 25. oktober. Du kan tilmelde dig her.

Corona

Vi har naturligvis fokus på rengøring af flader og håndtag, god afstand og adgang til håndsprit i forbindelse med arrangementet. Vi holder løbende øje med myndighedernes anbefalinger og restriktioner samt udviklingen i forhold til smitte og gennemfører kun dagen, hvis det vurderes forsvarligt.

Kommer der yderligeres restriktioner i forbindelse med forsamlinger, forbeholder vi os ret til at tildele pladserne til de første tilmeldte på listen (f.eks. de første 20) – så tilmeld jer gerne i god tid. Dele af arrangementet kan rykkes online, hvis forsamlingsrestriktionerne skærpes