Debatfestival om ligestilling i både Danmark og MENA

Talk Town inviterer alle til at fylde festivalen op med en bred vifte af arrangementer; debatter, workshops, performances, film med mere. Alle stemmer, temaer og formater inden for ligestilling, køn og feminisme er velkomne.

Den tunesiske feminist og journalist Ala Oueslati og de to marokkanske aktivister Mouna Echemmakh og Nabila Jalal på TalkTown i Kødbyen. Foto: Janne Louise Andersen

Talk Town er en folkelig debatfestival, som blandt andre DAPPs partner Kvinderådet står bag.

Det er en samtaleby om køn, ligestilling og feminisme; et forum for dialog på tværs af faglig og personlig erfaring; et sted for nysgerrighed, netværksdannelse og dialog.

Festivalen, der i år fylder fem år, er aktørbaseret i stil med folkemødet på Bornholm. Det vil sige, at den fungerer som en tværfaglig, social og kulturel ramme for organisationer, erhvervsliv, foreninger, græsrødder, aktivister, uddannelsesinstitutioner, engagerede borgere og internationale meningsdannere m.fl., hvori de kan bidrage med netop deres mærkesager.

Talk Towns formål er at skabe en platform for netværk og dialog, hvor der er plads til uenighed og forskellige perspektiver, der kan mødes på kryds og tværs, men som alle peger ind i samme hovedvision; ligestilling.

Skal dit event, talk, workshop, panel eller andet bidrag på plakaten i 2020? Der er open call med ansøgningsfrist 1. juni. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig her.

Læs mere om baggrunden og ideerne bag Talk Town her.