The Copenhagen Human Rights Debates

Hvilken indsats vægter tungest i Mellemøsten i dag - menneskerettigheder og demokrati eller stabilitet og sikkerhed? Oplev to hold af eksperter dyste på de bedste argumenter på Copenhagen Human Rights Debates 2015.

The Copenhagen Debates 2014. Foto: Janne Louise Andersen
The Copenhagen Debates 2014. Foto: Janne Louise Andersen

Vær med når Institut for Menneskerettigheder, Det Arabiske Initiativ, Berlingske og Det Udenrigspolitiske Selskab iscenesætter en højprofileret debat om situationen i Mellemøsten.

Modtager af Nobels Fredspris og internationale eksperter diskuterer, om menneskerettigheder og demokrati eller stabilitet og sikkerhed er vejen frem for Mellemøsten. Før og efter debatten stemmer publikum for et af ​​de to udsagn.

Abdessatar Ben Moussa, modtager af Nobels fredspris og chef for Den Arabiske Menneskerettigheder Liga i Tunesien, vil lede team 1 sammen med Morten Kjærum, direktør for Raoul Wallenberg Instituttet og Amal Al- Basha, formand for Sisters ‘ Arab Forum for Menneskerettigheder i Yemen.

Team to ledes af Dr. Gilles Kepel, professor ved University of Sciences Po i Frankrig sammen med den tidligere udenrigsminister, Per Stig Møller og Anna Libak, udenrigsredaktør på Berlingske.

Læs mere og bestil (gratis) billetter på Berlingske.dk eller se Facebookevent