Hør om UNDPs bæredygtige udviklingstilgang i Syrien

En langsigtet tilgang til udvikling i Syrien er nødvendig for at opbygge modstandsdygtighed og mindske behovet for humanitær bistand. Det mener Yasmine Sherif, strategisk rådgiver for UNDP i Amman. Kom og diskuter udviklingsarbejde i Syrien med hende.

Landmænd arbejder i et UNDP-støttet landbrugskooperativ i landsbyen Tal Abbas i Akkar, i det nordlige Lebanon. Foto: Dalia Khamissy/UNDP
Landmænd arbejder i et UNDP-støttet landbrugskooperativ i landsbyen Tal Abbas i Akkar, i det nordlige Lebanon. Foto: Dalia Khamissy/UNDP

D​en syriske krise har tilbagesat udviklingsmæssige gevinster med mindst et årti. Konflikten har ført til en høj pris af menneskeliv og massiv befolkningsfordrivelse både indenfor og udenfor Syrien og har ødelagt den sociale, økonomiske og politiske infrastruktur i landet med afsmittende effekt i nabolandene og regionenen som helhed.
Der er en stigende erkendelse blandt de berørte regeringer og det internationale samfund om, at livsvigtige humanitære reaktioner alene ikke er tilstrækkeligt, bæredygtigt eller omkostningseffektivt. En langsigtet tilgang til udvikling er nødvendig for at opbygge modstandsdygtighed og dermed mindske behovet for humanitær bistand over tid.

United Nations Development Programme UNDP designer hurtige udviklingsinterventioner, der udløser hurtig genopbygning, understøtter inklusiv økonomisk vækst og opbygger modstandsdygtighed.

Kom og hør Yasmine Sherif, strategisk rådgiver for UNDP Sub-Regional Response Facility for the Syrian Crisis i Amman, kortlægge den nuværende situation og fortælle om UNDPs arbejde og bæredygtige tilgang til udvikling i Syrien og nabolandene.

Arrangementet, som vil blive afholdt på engelsk, sker i samarbejde med Det Arabiske Initiativ og er gratis.

For deltagelse bedes du tilmelde dig her.

For yderligere information: Mette Fjalland, UNDP Nordic Office, mette.fjalland@undp.org, telefon: 5183-622