Unge i MENA-regionen – hvad nu (og i fremtiden)?

Oxfam IBIS inviterer onsdag den 4. september til fyraftensmøde, hvor du har mulighed for at møde Oxfams erfarne kræfter i MENA-regionen.

I 2011 skyllede der, særligt hos ungdommen, en bølge af håb hen over Mellemøsten og Nordafrika (MENA-regionen), da befolkningerne gjorde oprør mod fejlslagen økonomisk og social udvikling og politisk undertrykkelse. I dag forbindes regionen oftere med modgang. Vi ser nogle af verdens største og mest langvarige kriser såvel som de største fordrivelser af mennesker udspille sig i regionen. Men ikke alt er dystert.

Hvilke udfordringer og muligheder har mennesker i regionen? Hvilke forhåbninger har særligt de unge? Hvad kan der gøres?

KOM TIL FYRAFTENSMØDE (gratis adgang) med MARTA LORENZO, Oxfams regionale direktør for MENA, og SERGIO GARCIA-ARCOS, regional programchef. Hør om udfordringerne og mulighederne – og de initiativer og ideer, der er sat i gang i regionen. Og få mulighed for at stille spørgsmål!

Marta Lorenzo har over 24 års erfaring med både udviklingshjælp og nødhjælp i regionen. Fra sin base i Jordan leder hun Oxfams kontor dér og hele programmet for Mellemøsten og Nordafrika.

Sergio Garcia er regional programchef og har arbejdet med udvikling og humanitær bistand i 15 år – med særlig fokus på unge samt konflikt og fordrivelser i MENA-regionen.

Arrangementet begynder kl. 16.30 og slutter kl. 18.