Wakeup Call – Maskulinitet i Mellemøsten

Begynd dagen med at høre Suhail Abualsameed fortælle om maskuline værdier i Mellemøsten, når KVINFO og DAPP inviterer til Wakeup Call - Maskulinitet i Mellemøsten.

Stå tidligt op til en snak om maskulinitet i Mellemøsten.

Ligestilling hverken handler om eller vedrører kun kvinder. Stereotype kønsroller kan nemlig være begrænsende for alle køn. Det gælder særligt i situationer, hvor ens køn stiller nogle krav, man ikke føler, at man kan leve op til. Vi retter mere specifikt blikket mod Mellemøsten, når Suhail Abualsameed fortæller om synet på maskulinitet i denne del af verden.

Med sine jordanske rødder har Suhail insiderviden på området. Dertil har han også en masse viden fra sit arbejde som rådgiver under KVINFOs ligestillingsprogram i Mellemøsten og Nordafrika om alliancebygning med mænd. Tidligere har han arbejdet for UN Women og for UNHCR med flygtninge i både Jordan og Europa, hvor han har beskæftiget sig med det tab af maskulin identitet, som mændene oplever, når de sidder passive i flygtningelejrene – og konsekvenserne af det, der tæller alt fra drengeprostitution til kønsbaseret vold.

Arrangementet er gratis og foregår på engelsk. Læs mere her.