Webinarrække over sommeren: Tro uden grænser

Over seks gange i løbet af sommeren nyfortolker en række islamiske forskere og lærde islams værdier set i en social kontekst.

Fra mandag den 29. juni til og med 3. august afholder DAPPs partner Danmission hen over sommeren en række webinarer under overskriften ”Faith Without Borders – The Islamic Discourse on Values: Between Communal Identity and Societal Welfare”.

Danmission har tilrettelagt onlinesessionerne i samarbejde med deres partner i Libanon Institute for Citizenship and Diversity Management, der hører under Adyan Foundation.

Over de seks webinarer (et om ugen) kommer en række højtprofilerede islamiske forskere og eksperter fra både MENA og Europa til at indgå i dialog og diskutere islamiske værdier set i en social- og medborgerrelateret kontekst.

Formålet er at skabe et nyt fællessprog og forståelse af islams værdier set fra mange forskellige religiøse standpunkter.

Blandt de værdier, der skal diskuteres er blandt andet retfærdighed, frihed, kreativitet og tilgivelse.

Webinarerne er en del af projektet “Islamic Social Responsibility for Citizenship and Coexistence”, der har kørt gennem de seneste to år.

Webinarerne foregår på arabisk og engelsk.

Program og tilmelding til webinarerne kan findes her

Yderligere info findes på Adyans Facebook-side