Line Grove Hermansen

← Gå tilbage til oplægsholdere

Line Grove Hermansen er kommunikationschef for International Media Support, som er en dansk organisation, der gennem mediestøtte i lande, hvor uafhængige medier har de sværeste betingelser, arbejder på at forbedre de demokratiske vilkår i landene. Hun er en bacheloruddannelse i både journalistik og kommunikation samt MBA fra Berlin School of Creative Leadership, hvor hun skrev afsluttende opgave om Verdensmålene.

Line har arbejdet i danske NGO’er i over 15 år, blandt andet som kommunikationschef for SOS Børnebyerne. Før det var hun pressesekretær i Socialministeriet samt journalist på Dagbladet Information og kommunikationsrådgiver. Hun har været talsmand for Danmarks Indsamling og stået bag udviklingen af tre organisationers bidrag til Børnenes U-landskalender (Tunesien, Etiopien og Tanzania). Line har desuden været på flere reportagerejser i Tunesien, Libanon og Syrien.

Oplægget kan omhandle: medier, journalistik, udvikling og humanitære indsatser, IMS’ generelle arbejde, udviklingen indenfor pressefrihed, folkeligt engagement og samarbejde med fonde/virksomheder, undervisningsmaterialer og foredrag for børn/unge, verdensmålene.

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke et oplæg?

Ring til os på + eller skriv til info@dapp.dk