Michael Irving Jensen

← Gå tilbage til oplægsholdere

Med en bacheloruddannelse, kandidat og ph.d. i Arabisk fra Københavns Universitet samt endnu en kandidat i Development Studies fra SOAS London er Michael Irving Jensen mere end almindeligt godt klædt på fagligt til at holde oplæg om MENA-regionen.

Derudover har han arbejdet med regionen gennem tre årtier. Han har skrevet adskillige bøger og artikler om Palæstina, Irak, politisk islam og også anmeldt bøger om regionen for Dagbladet Information i mere end 10 år. Michael har desuden været på utallige arbejdsrelaterede rejser og feltstudier i regionen fra Marokko til Yemen, og han har det seneste årtier besøgt regionen ca. 60-70 gange, hovedsageligt Egypten, Libanon, Irak og Jordan.

Michael Irving Jensen har siden 2011 været Regional Director for organisationen International Media Support, som er en dansk organisation, der kæmper for journalistikken, journalister og frie pressemuligheder i lande, hvor uafhængige medier er i størst fare.

Oplægget kan omhandle: Socio-politisk udvikling, politisk økonomi, demografiske udfordringer, unge/ungdomskultur, kvinderettigheder, medieforhold og journalistik i MENA.

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke et oplæg?

Ring til os på + eller skriv til info@dapp.dk