Rasmus Steen er chef for dokumentarfilm for den danske organisation International Media Support (IMS). Han har en kandidatgrad i antropologi fra Københavns Universitet og en diplomuddannelse i journalistik.

De sidste 15 år har han arbejdet i den arabiske verden for at støtte dokumentarer og for at muliggøre filmindustrierne regionalt. Han har omfattende viden om dokumentar-verdenen og et udstrakt netværk af filmskabere, filmfestivaler, filmselskaber og medieprofessionelle overalt i verden. Rasmus har opbygget IMS Documentary Film med den overordnede vision, at dokumentarfilm kan bidrage til sociale, politiske eller kulturelle forandringer. Igennem årene har IMS Documentary Film støttet mere end 180 dokumentarfilm, især fra den arabiske verden, inklusiv 40 international co-produktioner mellem europæiske og internationale filmskabere. Tre af disse har fået en Oscar-nominering: Last Men in Aleppo (2018), Of Fathers and Sons (2019) og The Cave (2020).

Oplægget kan omhandle: dokumentarfilm, filmindustri, ligestilling/inklusion, inddragelse af kvinder og minoritetsgrupper, samarbejde med andre civilsamfundsorganisaitoner, osv.