DAPP Undervisningsoplæg er ikke et fastlåst, færdigt program. Tværtimod tilpasser vi oplæggenes form og længde, så de både passer oplægsholderne og de uddannelser og skoler, vi tager ud til. Nedenstående muligheder er derfor blot forslag til forskellige typer oplæg. Kontakt os, så taler vi om, hvad der kan lade sig gøre, og hvad der passer jer.

  1. Virtuelle oplæg. Kortere oplæg, der på grund af onlineformatet egner sig bedst til mindre grupper bestående af enkelt eller et par klasser

Sted: Online

Varighed: En blok (ca. 1,5 time)

  1. Store heldagsarrangementer. Hele skolen/årgangen samles til en række oplæg fra udenrigsministeriets DAPP-team og en af de organisationer, der arbejder under DAPP. Formatet brydes typisk med film m.v.

Sted: På skolerne eller hos DIIS i København

Varighed: 3-4 timer

  1. Mindre arrangementer med organisationerne, rådgiverne eller DAPP-teamet. Kortere oplæg for enkelt eller et par klasser.

Sted: På skolerne

Varighed: En blok (ca. 1,5 time)

  1. Besøgsarrangementet, hvor elever besøger DIIS, DAPP-teamet eller organisationerne og taler med dem – det vil typisk være i forbindelse med f.eks. studietur.

Sted: DIIS, organisationerne eller Udenrigsministeriet.

Varighed: 45 min. – 1 time

Vi er opmærksomme på, at der kan være forskellige behov afhængigt af studieretning, aldersgruppe osv., og vi tilpasser gerne oplæggene, så de imødekommer kravene til jeres specifikke undervisningsplaner.

Sådan bestiller du

Hvis du ønsker et oplæg eller bare er interesseret i at høre mere, så kontakt DAPPKOM på info@dapp.dk og skriv ”Vedr. DAPP Undervisning” i emnefeltet. Det er en fordel, hvis du på forhånd har tænkt over emne, format og datoer. Sørg for at være ude i god tid, da der er mange aktører, der skal finde plads i deres kalender. Vi kan ikke garantere dig et oplæg på den dag, du ønsker. Men vi kan garantere, at vi gør vores bedste.