Vi er en generation, der har oplevet mange ændringer og udfordringer i vores korte levetid. Vi blev født under et diktatur, opvoksede under en revolution og er i dag udfordret af en pandemi. Vi ved, at livsforholdene kan være dårlige, men vi ved også, at det ikke altid vil være sådan. Forandring er muligt – og det er min generation og de kommende generationer, der vil skabe den forandring.

Jeg ser mig selv som en del af en global generation, der adskiller sig radikalt fra tidligere generationer.

Vi blev født, da internettet holdt sit indtog i verden, og ud over at vi mestrer de nye teknologier og sociale medier, så har de mange politiske og økonomiske chok, vi har gennemgået fra revolutionen til i dag, hærdet os. Vi åbnede øjnene for frihed, og vi er kendetegnet ved ikke at være bange.

I 2017 stiftede jeg via Facebook kendskab med Mawjoudin, en tunesisk organisation, der arbejder med LGBT-rettigheder. Jeg fandt mig til rette i dette fællesskab og blev involveret i arbejdet. Som medlemmer af LGBT-miljøet føler vi os altid udsatte. Enhver politisk ustabilitet påvirker vores situation, da vi som gruppe stadig er marginaliseret.

Selvom vi har opnået en række fordele i de seneste år, er det min opfattelse, at udfordringen med at bevare disse rettigheder er stor – jo flere gevinster, jo større er udfordringen. Jeg er bekymret for, at vi kan opleve tilbagerulninger. Derfor er det vigtigt at blive ved med at styrke lovningen, der værner om den personlige frihed, og insistere på at bruge vores rettigheder og sikre, at de bliver konsolideret og implementeret.

Jeg har tillid til fremtiden i Tunesien, men jeg er bange for at opleve tilbageslag,

Min personlige drøm er at blive lærer og videregive mine erfaringer til fremtidige generationer, især dem, der handler om rettigheder, frihed, køn, og hvordan man beskytter marginaliserede fællesskaber.