Kirken er mit hjem. Det er der, jeg tilbringer det meste af min tid, når jeg ikke er på arbejde. I kirken laver vi socialt arbejde og gør en forskel for en masse børn. Jeg elsker at arbejde med børn og være med til at præge deres udvikling. Hvis du kan gøre en forskel for dem, vil du gøre en forskel for hele samfundet, for det er dem, som er fremtiden.

I vores samfund er det meget usædvanligt i min alder ikke at være gift. Der er et stort pres på mig for at stifte familie, men så længe jeg hele tiden er aktiv og gør en forskel i mit lokalsamfund, påvirker det mig ikke. Der er også mange, som respekterer mit valg, fordi jeg ikke bare sidder for mig selv og ikke gør noget med mit liv. Jeg vil for alt i verden ikke ende et sted, hvor jeg står stille og ikke udvikler mig.

Jeg vil virkelig gerne arbejde på at skabe forandring side om side med mine muslimske brødre og søstre. De har altid været mine venner og naboer, og vi har aldrig haft nogen problemer med hinanden, men når det gælder socialt arbejde, har vi altid holdt os inden for vores egne religiøse grupper og ikke arbejdet sammen. Det er vi nødt til at gøre, hvis vi skal løse de sekteriske konflikter, der findes nogle steder.

Gennem kirken har jeg været en del af et projekt, der bragte muslimske studerende fra al-Azhar University og kristne fra forskellige kirker sammen. Vi lærte at forstå hinanden bedre og lærte, hvordan man kan løse konflikter. Nu vil jeg gerne gøre brug af den viden og lære børn om diskrimination i vores samfund gennem teaterstykker.

Min generation har adgang til langt mere viden, end tidligere generationer havde. Vores forældre havde kun to tv-kanaler, da de var børn, og det var langt vanskeligere for dem at rejse og se andre steder. Vi kan derimod lære alt, hvad vi vil. Det er alt sammen tilgængeligt på internettet. Det giver os adgang til hele verden, og vi kan lære om andre kulturer, selv uden at rejse dertil.

Jeg har to store drømme for fremtiden: Jeg vil gerne have en kandidatgrad eller måske endda en doktorgrad i teologi. Og så vil jeg gerne lære at spille et instrument.