Gender Intermediate kursus for organisationer der arbejder i MENA

Arkivbilleder

Træningen vil blive efterfulgt af 1-2 coaching sessioner i mindre grupper for interesserede organisationer om, hvordan man i praksis integrerer køn og ligestilling i sine egne projekter. Disse sessioner vil finde sted i november og december.

Kurset er åbent for alle organisationer med projekter under PDR (tidligere Det Arabiske Initiativ) samt medlemmer af MENA-Netværket og Kønsnet.

Kurset og den efterfølgende coaching, sætter fokus på hvordan man integrerer et kønsaspekt i sine projekter. Undervisere på kurset er Susanne Vedsted og Maria Fahmy fra Tana Consult.

Undervisningssproget er dansk. Intermediate niveauet betyder, at deltagerne har noget kendskab til køn- og ligestillingsbegreber, men ikke nødvendigvis har brugt dem i praksis.

Det koster 400 kr. at deltage (til dækning af kursusmaterialer og forplejning begge dage) og sidste frist for tilmelding er den 20. oktober. Tilmelding skal ske via Kønsnets kalender her. Efter tilmelding får deltagerne information om betaling pr. e-mail.

For yderligere oplysninger om kurset kontakt venligst Sarah Gjerding, MENA-Netværket , Katarina Blomqvist, KVINFO eller Olga Ege, Kønsnet

Tid: 2.-3. november, kl. 8.30-15.30 efterfulgt af 1-2 coaching sessioner i november og december (for interesserede deltagere)
Sted: Lokale U21, Mellemfolkeligt Samvirke, Fælledvej 12, 2200 Kbh. N
Pris: 400 kr. / person
Tilmeldingsfrist: 20. oktober via Kønsnets kalender. Find arrangementet her