Art in Exile

Udstilling/Oplæsning/Filmvisning

Two Years of Revolution
Markering af to-års dagen for oprørets begyndelse

Dato: Fredag den 15. marts 2013
Tid: kl. 20.00
Sted: Korridor No. 33, Dag Hammarskjölds Allé 33, Østerbro

Oplæsning: Rana Zeid, Aram Tahhan, Golan Haji og Jan Pet Khôrto
Udstilling: Værker af Mohammad Omran
Fotografi: PhotoDiary af Muzaffar Salman
Film: No a matter of if but when af Rami Farah.

Denne aften vil der være en entré på 50 kr. der går til Dansk Flygtningehjælps arbejde for syriske flygtninge. Billetter kan købes på aftenen eller bestilles i forvejen hos Korridor No. 33

Fundraising

I forbindelse med ART in EXILE har Korridor i samarbejde med kunstnerne etableret et fundraising program til fordel for Dansk Flygtningehjælps arbejde i flygtningelejrene i og uden for Syrien.

I løbet af deres ophold i Kbh vil kunstnerne skabe forskellige værker der vil blive solgt enten som reproduktioner eller som limited edition serier fra Rundetårns butik samt fra Korridor No. 33

Værkerne udvikler sig i takt med de enkelte kunstneres residency ophold.

PhotoDiary af Muzaffar Salman

Som fotodagbog, visuelle notater, collage har Muzaffar fyldt en hel væg på Korridor med et lille udsnit af de tusindevis af billeder, han har taget i de nu to år oprøret i Syrien har stået på. De nyeste billeder på udstillingen stammer fra Aleppo og er blot få uger gamle.

Salmans fotografi vidner om en hverdag i Syrien der gradvist er blevet mere og mere kaotisk, trøstesløs og brutal, men også om overlevelse og styrke Han indfanger ofte det overraskende perspektiv, hvor fronterne blødes op og udfordres – de øjeblikke hvor en form for menneskelighed pludselig viser sig.

Muzaffars PhotoDiary sælges styk for styk som en del af fundraising programmet. Prisen for en del af dette fantastiske værk varierer med størrelsen på billederne:

Small: 50 kr.
Medium: 100 kr.
Large: 150 kr.
X-large: 600 kr.

Værket kan opleves på Korridor No. 33 frem til den 12.04.2013