Frivillige i aktion for et bedre liv

Arabiske og danske ildsjæle giver den gas som frivillige, aktive medborgere. Bliv inspireret af aktivisterne, som gør en forskel.

I Egypten har revolutionsaktivister sadlet om og arbejder i dag for social forandring helt lokalt. I Syrien holder unge frivillige Yarmouk Camp i live. I Jordan hjælper unge andre unge med problemer, og så er medborgerskab blevet fællesreligionen for muslimske og kristne libanesere og egyptere.

Aktivister, frivillige, voluntører eller ildsjæle – Det Arabiske Initiativ er glade for at støtte de mange danskere og arabere, som gør en positiv forskel for deres medmennesker – internationalt, nationalt elle hyperlokalt. Denne måneds tema er en hyldest til alle dem, som arbejder hårdt for at skabe bedre livsvilkår omkring sig.

Læs temaet her

 

Ønsker du mere af samme skuffe, kan du tilmelde dig DAI’s nyhedsbrev og få de bedste historier tilsendt hver måned samt følge med på vores Facebook side og Twitter profil, hvor vi giver dig store som små nyheder om aktiviteter mellem Danmark og Mellemøsten og Nordafrika.