Syriens flygtninge er andet end ofre

Snart tre år efter oprøret i Syrien er tæt mod 2.5 million syrere blevet fordrevet fra Syrien. Det Arabiske Initiativ støtter langsigtede tiltag i Jordan og Libanon, som understøtter disse menneskers liv, også på den anden side af flygtningetilværelse.

De tusindvis af syriske frivillige, som er med til at løfte opgaverne i deres lokalsamfund, er en ofte overset del af indsatsen for at forbedre forholdene for syriske flygtninge i Jordan og Libanon og aflaste de svært belastede værtsamfund.

I dette tema kan du læse om rehabilitering af torturofre, unge syrere og jordanere, som i fællesskab øger beskæftigelse og livskvalitet i en jordansk by under pres, dialog og forsoning mellem politiske modstandere samt satirisk dukketeater, som bruger satire og sort humor til at give luft i dagligdagen.

Læs temaet her. 

 

Ønsker du mere af samme skuffe, kan du tilmelde dig DAI’s nyhedsbrev og få de bedste historier tilsendt hver måned samt følge med på vores Facebook side og Twitter profil, hvor vi giver dig store som små nyheder om aktiviteter mellem Danmark og Mellemøsten og Nordafrika.