Untold stories – ny bog om Mellemøsten

TV 2’s korrespondent Steffen Jensen har udgivet en bog med billeder og beretninger fra Mellemøsten.

Forlaget Ajour skriver i pressemeddelelsen:

”Enhver dansker kender Steffen Jensen, som ham, der aften efter aften dukker op på skærmen og fortæller fra et af verdens mest urolige områder. Det har han gjort i 23 år for TV2. Lige nu er han aktuel i tv-serien “Korrespondenterne” på samme kanal.

Hvad mange ikke ved er, at Steffen Jensen også er en fremragende fotograf. Og så er det sådan, at en nysgerrig mand som Steffen Jensen møder mennesker og situationer, som der ikke er plads til i den daglige nyhedsstrøm. De to ting er kombineret i bogen “Untold Stories – billeder og beretninger fra Mellemøsten”.

Steffen Jensens egne fotografier, og en stribe af de beretninger, der ikke er blevet vist på tv. Samtidig får man et kig ind i den virkelighed, han arbejder i – og de overvejelser, han gør sig som menneske i de udfordrende situationer og problemstillinger, han hele tiden står i.”

”Untold Stories – Billeder og beretninger fra Mellemøsten” er på 224 sider i stort format og koster 298 kroner

Fakta om ALF
Anna Lindh Foundation arbejder for at fremme kulturel dialog gennem samarbejde mellem de 25 EU lande og 10 lande langs Middelhavets sydlige kyst. Fonden støtter samarbejde mellem civilsamfundspartnere inden for uddannelse, kultur, videnskab og kommunikation.

ALF Forum 2010 fandt sted i Barcelona 4. – 7. marts 2010.
Læs mere om Anna Lindh Fonden
Læs om det danske ALF-netværk