1 min.

Radio MENA: Hvad kan vi forvente af de unge, arabiske iværksættere?

Er entreprenørskab vejen frem for de unge arabere i MENA, og er det vejen frem for en positiv samfundsudvikling?

Det er ikke noget nyt, at arbejdsløsheden er høj blandt unge i MENA, og at de unge har svært ved at komme ind på arbejdsmarkedet. Hvis de unge derimod opstarter deres egne virksomheder, så kan de både være med til at skabe jobs og finde kreative løsninger på samfundsproblematikker. Men der er flere ting, som gør det svært at springe ud som arabisk iværksætter. Lyt med, når Radio MENA undersøger iværksætteri i Mellemøsten og Nordafrika.

Gæster: Martin Østergaard, teamleder hos Oxfam IBIS og Malene Aadal Bo, kommunikationsansvarlig for DAPPstøttede projekter hos Oxfam IBIS

Vært: Sarah Borger

Som en del af udsendelsen indgår interviews med underviseren Kamel Akremi og iværksætteren Khaled Boushousha, begge fra Tunis.

Radio MENA er en podcast om Mellemøsten og Nordafrika udgivet af Dansk-Arabisk Partnerskabsprogram. Hver måned inviterer vi to gæster i studiet for at se nærmere på den arabiske verden – især på de lande og emner, der er i fokus under Dansk-Arabisk Partnerskabsprogram (DAPP).

Du finder podcasten til højre, hvis du kigger på din computer, eller nedenfor, hvis du kigger på din tablet eller telefon.

Du kan også finde udsendelsen på iTunes, hvor du kan dele, kommentere og abonnere.