Foto: Dansk Ungdom Fællesråd
1 min.

Radio MENA: Hvad skal vi med den dansk-arabiske dialog?

I denne udgave af Radio MENA ser vi nærmere på ti års dialog mellem unge fra Danmark og den arabiske verden.

Dansk Ungdoms Fællesråds projekt Dialogambassadørerne kan i år fejre 10-års jubilæum. 

Dialogambassadørerne startede på et tidspunkt, hvor de dansk-arabiske relationer var anspændte på grund af tegningesagen. Men over årene har unge dialogambassadører fra Danmark, Jordan, Tunesien og Egypten ikke kun styrket dialogen mellem Danmark og Mellemøsten; de har også øget forståelsen og samtalen internt i de arabiske lande og på tværs af regionen.

I denne udgave af Radio MENA stiller vi spørgsmålene: Hvad kan vi bruge den dansk-arabiske dialog til? Hvad er dialog overhovedet og hvorfor kan den være så svær at skabe?

Gæster: Lea Lybecker, konsulent i Dansk Ungdoms Fællesråd, og Jonas Agerbæk Jeppesen, ekstern lektor ved RUC og Syddansk Universitet.

Vært: Sara Mejlvang Møller

Radio MENA er en podcast om Mellemøsten og Nordafrika udgivet af Dansk-Arabisk Partnerskabsprogram. Hver måned inviterer vi en eller flere gæster i studiet for at se nærmere på den arabiske verden – især på de lande og emner, der er i fokus under Dansk-Arabisk Partnerskabsprogram (DAPP).

Du finder podcasten til højre, hvis du kigger på din computer, eller nedenfor, hvis du kigger på din tablet eller telefon.

Du kan også finde udsendelsen på iTunes, hvor du kan dele, kommentere og abonnere.