Støt Nadia og hendes avis

Nadia Al-Sakkaf
Nadia Sakkaf. Foto: Lotte Dahlmann

Under et interview med International Media Support i april 2011 kom avisens kvindelige chefredaktør, den 34-årige Nadia Al-Sakkaf, med et nødråb om hjælp.

”Hvis vi ikke får de nødvendige midler nu, så overlever vi ikke måneden ud”, siger Nadia Al-Sakkaf, der er en af de få kvindelige redaktører i den arabiske region.

”Som følge af de seneste protester i gaderne er antallet af annoncer, der financierer de fleste uafhængige aviser i Yemen, faldet til halvdelen, og vi har været nød til at reducere antallet af sider i vores avis fra 16 til otte”. Yemen Times er en engelsksproget avis.

Men den er også en vigtig stemme på den yemenitiske reformfløj, hvor den tidligere har udmærket sig ved at sætte fokus på bl.a. barnebrude.

Indsamlingen foregår i et samarbejde mellem Politiken og den danske medieorganisation International Media Support (IMS), som har et bredt kendskab til medierne i bl.a. den arabiske verden. IMS står for projektovervågningen. Indsamlingen starter i d. 9. maj og slutter 30. maj.

Læs mere om Yemen Times:

Nødråb fra uafhængige medier i Yemen

http://www.i-m-s.dk/article/fundraising-survival-independent-yemeni-media

Sådan støtter du indsamlingen:
Bankoverførsel:
Reg.nr. 3100, konto 1111 9999

Onlinebetaling:
politikenbillet.dk/indsamling