Jeg er stolt af, at det lykkedes mig at gennemføre mine jurastudier. Jeg er meget taknemmelig for, at min mor og far har prioriteret at give mig en uddannelse. Det er ikke en selvfølge. Jeg mener, at den største opgave, som vores samfund står over for, er at tilbyde en anstændig skolegang til alle. Det er vigtigt at give børn mulighed for at styrke deres evner og give dem de nødvendige kompetencer, så de kan skabe den fremtid, de drømmer om.

Engang hørte jeg et ordsprog, der lyder ”Hvis du synes, uddannelse koster for meget, så prøv uvidenhed”. Dette ordsprog kan bruges både på det personlige plan såvel som på det nationale: Vi kan kun skabe en bedre fremtid ved at sikre kvalitetsuddannelse og åbne dørene til viden for alle.

Jeg anerkender, at udfordringerne for min generation er store, men det er ikke en undskyldning for ikke at finde løsninger, og vi er blevet opmærksomme på behovet for at tage aktivt del i at skabe de ændringer, vi drømmer om.

Det er vigtigt for unge i mit land at have en indstilling til også at ville bidrage og ikke kun kræve. Selv er jeg opmærksom på, at hvis jeg vil bidrage til at skabe forandring, kræver det, at jeg arbejder på at udvikle mine personlige evner. Det, jeg er mest tilfreds med, er, at jeg holder fast i mine principper, og jeg nyder at være uafhængig i min tankegang.

Jeg føler, at mit liv er lykkeligt, og at jeg har en lovende fremtid, med mulighed for at realisere mig selv. Men jeg ved, at dette ikke er tilfældet for mange fra min generation, og derfor er det min største drøm, at der kommer mere social retfærdighed i mit land, og at der skabes lige muligheder for alle.

Jeg drømmer om, at jeg kan fortsætte min karriere og skabe en balance mellem mit praktiske og personlige liv. Og så håber jeg, at jeg forbliver økonomisk og intellektuelt uafhængig.