Billede:Unsplash

Privatlivspolitik og Cookies

Hvis du udleverer personlige oplysninger til DAPPKOM & dapp.dk beskytter vi dine data, så du kan føle dig tryg. Her kan du læse vores persondatapolitik.

DAPPKOMM indsamler personoplysninger via hjemmesiderne www.dapp.dk. Hvad enten du besøger vores hjemmeside, udfylder en af vores formularer eller tegner abonnement på nyhedsbreve, så indsamler og behandler vi altid personoplysninger efter gældende lovgivning og vejledninger. DAPPKOMM respekterer alle ønsker om at holde personlige oplysninger hemmelige, og vi er opmærksomme på at der er behov for at de personlige oplysninger, som vi modtager, skal beskyttes og behandles forsvarligt.

Når du besøger hjemmesiden, ved personlig kontakt eller på anden måde afleverer persondata til DAPPKOMM, accepterer du samtidig vores persondatapolitik.

DAPPKOMM indsamler og anvender personoplysninger på to måder

 Personoplysninger du selv afgiver

  1. Vi indsamler og behandler personligt identificerbare oplysninger om navn, titel, firma/organisation, adresse, mail, telefonnumre m.m.

Disse personoplysninger anvendes til følgende formål:

  • Abonnement på nyhedsbrev
  • Tilmelding til arrangementer/kurser
  • Generelle henvendelser, gennem formularer på hjemmesiden
  1. Statistik om dit besøg på vores hjemmeside
    Når du besøger diis.dk, registrerer vores webserver dit besøg ved hjælp af såkaldte cookies, dvs. små datafiler med unikt ID, som gør det muligt at genkende tilbagevende besøg. Webserveren gemmer først og fremmest generelle oplysninger om dit besøg – fx hvilke sider du har besøgt, tidspunktet for besøget og længden af besøget. Disse oplysninger bruger vi til at lave statistik over trafikken på vores website. Vi registrerer ikke din computers IP-adresse.

Hvis du abonnerer på vores nyhedsbrev indsamler vi også oplysninger om åbning af nyhedsbrev samt brugen af links i nyhedsbrevet, for løbende at kunne forbedre nyhedsbrevet.

Sletning af personoplysninger
Dine personoplysninger bliver slettet, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de ovennævnte formål. Statistiske data kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form.

Sikkerhed og opbevaring af personoplysninger og data
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Det er kun de medarbejdere hos DAPPKOM, der har brug for oplysningerne, der har adgang til dem.

De data, som indtastes på hjemmesiden, overføres krypteret mellem brugerens browser og hjemmesiden. Evt. e-mails sendes desuden krypteret, hvis din e-mail understøtter dette. Sikkerheden omkring data følger Datatilsynets krav og anbefalinger

Videregivelse af oplysninger
Vi videregiver ingen personoplysninger nævnt under punkt 1 til tredjepart. Data om din brug af websitet videregives til tredjepart, i forbindelse med besøgsstatistikker. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om under vores Cookiepolitik.

Vi benytter en række leverandører til opbevaring og behandling af data, fx hosting af hjemmeside og administration af abonnenter til nyhedsbreve. Disse leverandører behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til info@dapp.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille datafil, som gemmes på brugerens computer for at kunne genkende computeren. En cookie er en passiv fil, som ikke kan indsamle oplysninger på din computer, sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Nogle cookies placeres af andre parter (såkaldte 3. parter) end den, som står i adresselinjen (URL’en) i browseren, fx når der indlejres en video fra YouTube eller kort fra Google. Det betyder, at der gemmes cookies fra andre parter, end den som ejer hjemmesiden.

Nogle cookies gemmes kun på brugerens IT-udstyr, så længe brugeren har sin browser åben (session cookies). Andre cookies gemmes i et længere tidsrum (persistent cookies). Når brugeren genbesøger en hjemmeside, vil session cookies blive sat på ny, mens persistent cookies typisk fornyes.

Cookies på dapp.dk

På dapp.dk bruger vi et par tekniske cookies til vores redaktører og til at skille brugerne fra hinanden. Desuden sætter systemet bag hjemmeside en cookie (has_js) som fortæller om din browser understøtter javascript. Disse cookies lagres på din computer, tablet eller smartphone i en periode på mellem et døgn og op til 2 år, mens andre cookies slettes automatisk, når du lukker din browser.
Vi benytter trafikanalyseværktøjet fra Google Analytics til at følge vores besøgendes brug af siderne. For at kunne genkende tilbagevende besøgende, anvendes en cookie med unikt ID. Oplysningerne gemmes på Googles servere, og benyttes til at lave rapporter om brugen af hjemmesiden, så vi kan følge trafikken og forbedre hjemmesiden.

På vores hjemmeside viser vi videoer fra YouTube og Vimeo. YouTube sætter en cookie, som vi ikke kan slå fra. Så hvis du benytter vores hjemmeside accepterer du disse cookies. YouTube benytter cookies til at lære om, hvor meget videoerne bliver afspillet.

På vores hjemmeside kan forekomme sider med indlejrede poster fra Facebook, Twitter eller Instagram. I forbindelse med indlejringen sættes en cookie, så disse sociale tjenester kan spore, hvilke sider du besøger.

Sådan afviser du brug af cookies

Du kan indstille din browser, så der ikke gemmes cookies på din computer. Vær dog opmærksom på, at uden cookies kan du måske ikke bruge alle webstedets funktioner. Vi håber, at du vil tillade de cookies vi sætter, da de som sagt hjælper os med at forbedre siderne.

 Sådan sletter du cookies

Du har altid mulighed for at slette cookies, der er gemt på din computer.

Du kan også fravælge, at Google Analytics sætter cookies på alle hjemmesider. Det gøres ved hjælpe af Googles Opt-out plugin. Læs Googles vejledning til at blokere for statistik cookies.
Du kan læse mere om cookies og reglerne omkring i Cookiebekendtgørelsen på Erhvervsstyrelsens hjemmesiden

 

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

DAPPKOM
DIIS ∙ Dansk Institut for Internationale Studier
Østbanegade 117
2100 København Ø
Telefon: +45 3269 8787
Email: info@dapp.dk

Databeskyttelsesansvarlig: Kommunikationschef Anna Pia Hudtloff apih@diis.dk

CVR-nr. 34462674

Opdateret 30. maj 2018