Sådan søger du

Du søger fonden ved at udfylde ansøgnings- og budgetformatet og sende den til kfonden@dapp.dk.

Første ansøgningsrunde er afsluttet. Tryk her for at se, hvilke projekter der har fået bevilget midler. Fonden åbner for nye ansøgninger i november 2023.

Læs om vores retningslinjer her

Hvordan bliver din ansøgning bedømt?

Hvis din ansøgning lever op til de administrative mindstekrav, vil den blive bedømt ud fra en række vurderingskriterier.

Vurderingskriterierne, som ses i denne sektion, er med til at sikre, at alle ansøgninger bliver vurderet på et ensartet og gennemsigtigt grundlag.

Det er fondens bevillingskomité, der tager beslutning om, hvem der får tildelt støtte ud fra en helhedsvurdering, hvor svage underpunkter i vurderingskriterierne kan opvejes af stærke.

  1. Sammenhæng mellem aktivitetens mål og dens metoder.
  2. Sammenhæng mellem målgruppen for kommunikationen og de aktiviteter, der ansøges om støtte til.
  3. Klarhed om, hvilke mennesker aktiviteten søger at – og rent faktisk realistisk kan – nå ud til. Hvorfor er den eller de målgruppe(r), de(n) mest relevante og interessante for netop denne aktivitet?
  4. Er aktivitetens emner, metoder, medier eller form nytænkende? Er det sandsynligt, at aktiviteten vil kunne skabe omtale i relevante medier eller miljøer på grund af denne nytænkning?
  5. Aktiviteten skal inddrage aktører fra DAPP-projekterne.
  6. Er det sandsynligt, at aktiviteten på en troværdig måde vil kunne fange og kommunikere kompleksiteten involveret i at skabe bedre liv for unge i de fire DAPP-lande?
  7. Hvilken effekt forventes efter aktiviteten, og hvordan vil ansøgeren dokumentere den effekt? Hvilken form forventes effekten at antage seks måneder eller et år efter implementeringen af projektet?
  8. Er det sandsynligt, at aktiviteten vil skabe engagement omkring DAPP-programmet i Danmark?
  9. Sigtes der mod, at aktiviteten skal henvende sig til et publikum i et eller flere af de fire DAPP-lande eller på anden vis spille en rolle der?