0 min.

Stor konference om undersøgende journalistik

Arkivbillede

Over 200 arabiske journalister, redaktører og akademikere fra 16 arabiske lande ventes at deltage i den tredje regionale ARIJ konference om undersøgende journalistik i Amman, Jordan.

Konferencen har til formål at forbedre og fremme kvaliteten af undersøgende journalistik i den arabiske version og byder både på rundbordsdebatter og træningskurser i genren.

Blandt deltagerne er arabiske og internationale prisvindende journalister som Marokkos Ahmed Reda Benchamsi, grundlægger og udgiver af de uafhængige og liberale ugentlige magasiner “TelQuel” og “Nichane”, Egyptens velrenommerede avisudgiver og demokratiaktivist Hisham Qassem, samt Yosri Fouda, den arabiske verdens førende undersøgende journalist som lancerede Al Jazeeras “Top Secret” program.

Talerrækken af topjournalister er også imponerende og inkluderer, Tim Sebastian (UK), ordstyrer på “Doha Debates” og tidligere BBC “Hardtalk” studievært, Drew Sullivan (USA) direktør for ”the Organized Crime and Corruption Reporting Centre” og mange andre.

Læs mere om konferencen på IMS’ hjemmeside