0 min.

Radio MENA: Kan 100 unge marokkanere løse nogle af landets største udfordringer?

Kom med til Marokko og hør om de 100 unge, der i løbet af fem dage forsøgte at finde løsninger på nogle af landets største udfordringer til Youth Innovation Summit 2019

“Jeg havde hørt om disse forandringer fra mine forældre og bedsteforældre. De fortalte om, hvordan det nu er sådan, at blot en smule regn får jorden til at skride. At naturfænomener som skybrud og jordskred, der før var sjældne, nu forekommer 3-4 gange om året”

Kom med til Marokko og mød blandt andre Mustafa Mahni fra bjergområdet omkring byen Midelt i det centrale Marokko. Et område, der mærker konsekvenserne af et klima i forandring.

Mustafa er en af de 100 unge marokkanere, der i oktober 2019 deltog i Youth Innovation Summit i Rabat. Opgaven var enkel, men vanskelig: De skulle forsøge at finde løsninger på nogle af Marokkos største økonomiske, sociale og miljømæssige udfordringer – i løbet af fem dage.

Deltagere: Mustafa Mahni, Fatima Zahra Outaiss, Nawal Allaoui, Danmarks ambassadør i Marokko, Nikolaj Harris.

Tilrettelæggere: Sara Mejlvang Møller og Louise Tandrup

Du finder podcasten til højre, hvis du kigger på din computer, eller nedenfor, hvis du kigger på din tablet eller telefon. Du kan også finde udsendelsen på iTunes, hvor du kan dele, kommentere og abonnere.