0 min.

Radio MENA: Journalistik, der afslører det skjulte

Undersøgende journalister mener, at der skal retfærdighed til, og de er villige til at grave efter den. Også selvom det ikke altid er et sikkert foretagende i en region som MENA.

Denne måneds podcast handler om undersøgende journalistik i MENA-regionen – en genre inden for journalistikken, der kort sagt drejer sig om at få noget frem i lyset, der har været skjult, og som bør afsløres. Af den grund er det en form for journalistik, som absolut ikke er ufarlig at bedrive i den arabiske verden. Radio MENA undersøger, hvorfor nogle journalister sætter afslørende undersøgelser højere end deres egen sikkerhed, og hvorfor det er vigtigt at støtte op om undersøgende journalistik i MENA.

Gæst: Henrik Grunnet, media advisor hos International Media Support

Vært: Sarah Borger

Radio MENA er en podcast om Mellemøsten og Nordafrika udgivet af Dansk-Arabisk Partnerskabsprogram. Hver måned inviterer vi en eller flere gæster i studiet for at se nærmere på den arabiske verden – især på de lande og emner, der er i fokus under Dansk-Arabisk Partnerskabsprogram (DAPP).

Du finder podcasten til højre, hvis du kigger på din computer, eller nedenfor, hvis du kigger på din tablet eller telefon.

Du kan også finde udsendelsen på iTunes, hvor du kan dele, kommentere og abonnere.